AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı yavrusunu görmek

Kahve falında ayı yavrusunu görmek

Kahve falında ayı yavrusunu görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, aradaki buzları eriteceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine inanılır.

Kahve falında ayı yavrusunu gördüyseniz:

  • Evinizden kaynaklanan bazı rahatsızlıklarınız olabilir.

Kahve falında ayı yavrusu öldürmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kutup ayı yavrusu görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına delalet eder.

Kahve falında ayı ve yavrularını görmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına işarettir.

Kahve falında kutup ayısı yavrusu görmek insan sevindireceğine, dua alacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ayı yavrusu görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında ayı yavrusu görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru beyaz ayı görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ayı yavrusu beslemek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir