AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı patisi görmek

Kahve falında ayı patisi görmek

Kahve falında ayı patisi görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulur.

Kahve falında ayı patisi gördüyseniz:

  • Tanışacağınız bazı kişiler hayatınızı renklendirebilir.

Kahve falında ayı patisi görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi patisi görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, rakiplerinin üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek patisi görmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin patisini tutmak şansın yüzüne güleceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi patisi izi görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kör ayı görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayı parlak görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, tecrübe sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında güneşle ayı aynı anda görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir