AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin uçtuğunu görmek

Kahve falında güvercin uçtuğunu görmek

Kahve falında güvercin uçtuğunu görmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında güvercin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Uzaklardan gelen bir haber parasal konulardaki sıkıntılarınızı hafifletebilir.

Kahve falında uçan beyaz güvercin görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin uçtuğunu görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin güvercin uçurduğunu görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere yorulur.

Kahve falında beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercinin uçtuğunu görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında uçan güvercin görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında güvercini uçurmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercinleri uçurmak fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir