AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinin uçtuğunu görmek

Kahve falında güvercinin uçtuğunu görmek

Kahve falında güvercinin uçtuğunu görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında güvercinin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar yaşanabilir.

Kahve falında güvercinin uçtuğunu görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan güvercin yakalamak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin uçurmak şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin uçurduğunu görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında güvercini uçurmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin uçtuğunu görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına inanılır.

Kahve falında birinin güvercin uçurduğunu görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir