AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinleri uçurmak

Kahve falında güvercinleri uçurmak

Kahve falında güvercinleri uçurmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında güvercinleri uçurmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar zorlarsanız zorlayın, elde edeceğiniz şey durumun el verdiği kadardır.

Kahve falında uçamayan güvercin görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına delalettir.

Kahve falında uçan beyaz güvercin görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, harama göz dikmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz güvercin uçtuğunu görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında uçan güvercin görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan güvercin yakalamak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında güvercini uçurmak hayatının düzene girmesine vesile olacağına, iş hayatında günah işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin uçurmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yeni bir eve taşınılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir