AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kucakta taşımak

Kahve falında birini kucakta taşımak

Kahve falında birini kucakta taşımak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, dedikoduya, dertlerin biteceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birini kucakta taşımak gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda size faydası olabilecek doğru bağlantılara sahipsiniz.

Kahve falında kucakta hasta taşımak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında kucakta bebek taşımak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği kucakta taşımak kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kucakta birini taşımak zaman zaman kişiyi ezeceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kucakta erkek bebek taşımak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kucakta insan taşımak işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kucakta taşımak çok kötü günler yaşayacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kucakta taşımak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir