AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucakta insan taşımak

Kahve falında kucakta insan taşımak

Kahve falında kucakta insan taşımak sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kucakta insan taşımak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi doğru değerlendirebilirseniz bir sonraki adımda neler yapacağınızı daha kolay kavrayabilirsiniz.

Kahve falında kucakta insan taşımak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında anneyi kucakta taşımak boş kuruntularla uğraşacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında kucakta hasta taşımak bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü kucakta taşımak kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kucakta bebek taşımak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini kucakta taşımak sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kucakta kadın taşımak falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, onlara değer vereceğine işaret eder.

Kahve falında bir kızı kucakta taşımak anlaşmazlıkların baş göstereceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir