AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağın yandığını görmek

Kahve falında uçağın yandığını görmek

Kahve falında uçağın yandığını görmek zorlukları aşacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında uçağın yandığını gördüyseniz:

  • Size veya başkalarına ait amaçları gerçekleştirme ya da uygulamaya koyma konusunda tereddütleriniz varsa, hiç başlamayın.

Kahve falında uçağın düşüp yandığını görmek mutluluk dolu haberler alınacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçağın yandığını görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçağın havada yandığını görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, amaçlarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabının yandığını görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına inanılır.

Kahve falında saçımın yandığını görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinin yandığını görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında çatısının yandığını görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında kendi saçının yandığını görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir