AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinin yandığını görmek

Kahve falında birinin elinin yandığını görmek

Kahve falında birinin elinin yandığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birinin elinin yandığını gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize giden yolda bazı engellerle veya rahatsız edici durumlarla karşılaşırsanız, büyütmeyin.

Kahve falında elinin yandığını görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına yorulur.

Kahve falında birinin ellerinin yandığını görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ellerinin yandığını görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol elinin yandığını görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sağ elinin yandığını görmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ elin yandığını görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, borçlarının ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerin yandığını görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, ömrünün uzun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinin yandığını görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir