AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağın düşüp yandığını görmek

Kahve falında uçağın düşüp yandığını görmek

Kahve falında uçağın düşüp yandığını görmek istediği evde oturacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine yorulur.

Kahve falında uçağın düşüp yandığını gördüyseniz:

  • Detaylı tetkikler sonrası ilerlemeniz, ileride pişman olmamanızı sağlayabilir.

Kahve falında uçağın düşüp yandığını görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında uçağın havada yandığını görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında uçağın yandığını görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, ondan faydalanacağına delalet eder.

Kahve falında askeri uçağın düştüğünü görmek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında uçakla birlikte düştüğünü görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaş uçağı düşürmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçağın üzerine düştüğünü görmek ona şifa olmayacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına yorulur.

Kahve falında uçakta düştüğünü görmek fakirlik yaşayacağına, iyi konumlara geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir