AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçımın yandığını görmek

Kahve falında saçımın yandığını görmek

Kahve falında saçımın yandığını görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, yokluk içine gireceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında saçımın yandığını gördüyseniz:

  • Genel çevrenizde veya kendi içinizde kargaşa yaşayabilirsiniz, bundan doğabilecek algılama hataları neticesinde yanlış tutumlar içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında saçının yandığını görmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçımın yandığını görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, işlerin günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında saç yandığını görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına alamet eder.

Kahve falında saçların yandığını görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın yandığını görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin saçının yandığını görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında saçının bir kısmının yandığını görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında saçlarının yandığını görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir