AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçının yandığını görmek

Kahve falında kendi saçının yandığını görmek

Kahve falında kendi saçının yandığını görmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında kendi saçının yandığını gördüyseniz:

  • Sadece kendinizi göstereceğiniz doğru zamanı beklemelisiniz.

Kahve falında saçlarının yandığını görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saçının yandığını görmek en yüksek makamlara oturacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi saçının yandığını görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına alamet eder.

Kahve falında saçını yandığını görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saçının yandığını görmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin saçlarının yandığını görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında saçımın yandığını görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının saçının yandığını görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir