AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane yüzük takmak

Kahve falında üç tane yüzük takmak

Kahve falında üç tane yüzük takmak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kafa dinleyeceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında üç tane yüzük takmak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler yaşam kalitenizi arttırmanıza da yardım edebilir.

Kahve falında üç tane yüzük takmak hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane yüzük takmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında iki tane altın yüzük takmak kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına tabir olunur.

Kahve falında iki tane alyans takmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üç tane altın bilezik takmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dört tane altın bilezik takmak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane bilezik takmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, işyerini kapatacağına tabir olunur.

Kahve falında iki tane altın bilezik takmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir