AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızlara yakın olmak

Kahve falında yıldızlara yakın olmak

Kahve falında yıldızlara yakın olmak gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldızlara yakın olmak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın sonuçlandırılması gerekiyor.

Kahve falında yıldızların yakınlaştığını görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında yıldızları yakın görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalet eder.

Kahve falında yıldızlara yakın olmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında gece yıldızlar görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzüne yıldızlara bakmak yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldızların dans ettiğini görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökte ay yıldız görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, yüklü siparişler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıldız futbolcu görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir