AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane muhabbet kuşu görmek

Kahve falında üç tane muhabbet kuşu görmek

Kahve falında üç tane muhabbet kuşu görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, donatacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, geçim derdi yaşamayacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üç tane muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait, önemsiz bir sağlık sorununu gözünüzde büyüterek telaşlanmanız olasıdır.

Kahve falında iki tane muhabbet kuşu görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında üç tane muhabbet kuşu görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında muhabbeti kuşu görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çift muhabbet kuşu görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında yavru muhabbet kuşları görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü muhabbet kuşu görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük muhabbet kuşu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir