AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbeti kuşu görmek

Kahve falında muhabbeti kuşu görmek

Kahve falında muhabbeti kuşu görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, endişelerinden kurtulacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, borçların gittikçe artacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, hayır işleri yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbeti kuşu gördüyseniz:

  • Unutmayın küçük egzersizler insanı her konuda rahatlatarak vücudun belli bir ahenge sahipolmasını sağlar.

Kahve falında muhabbet kuşuyla konuşmak çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü muhabbet kuşu görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz ve yeşil muhabbet kuşu görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu öldürmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında güvercin ve muhabbet kuşu görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında uçamayan muhabbet kuşu görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu serbest bırakmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalamak her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir