Kahve falında üç tane anahtar görmek

Kahve falında üç tane anahtar görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında üç tane anahtar gördüyseniz:

  • Özgürlük, mutlu bir aile hayatı, istikrarlı yaşam ya da yeterince para denince ne anladığınızı detaylı şekilde anlatmanız gerekebilir.

Kahve falında iki tane anahtar görmek başarılarının kalıcı olacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üç tane anahtar görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane bilezik takmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökte iki tane ay görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dört tane bebek görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına işarettir.

Kahve falında tane tane nar yemek aile içinde de bereketin artacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında evde buğday tanesi görmek önemli kişi haline geleceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında iki tane beyaz araba görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir