AnaSayfa / Genel / Kahve falında tane tane nar yemek

Kahve falında tane tane nar yemek

Kahve falında tane tane nar yemek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına işaret eder.

Kahve falında tane tane nar yemek gördüyseniz:

  • Aslında yapılacak çok şey varken, ısrarla aynı düşünceleri savunuyor veya bazı fikirlerinizde ısrarcı oluyor olabilirsiniz.

Kahve falında tane tane nar yemek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nar tanesi yemek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri taneli nar görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı nar taneleri görmek ileri gideceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tane nar görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında nar taneleri toplamak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane nar görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı nar tanesi görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir