AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde buğday tanesi görmek

Kahve falında evde buğday tanesi görmek

Kahve falında evde buğday tanesi görmek maddi gücünün katlanacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında evde buğday tanesi gördüyseniz:

  • Ani değişikliklerden rahatsız olsanız da, büyük resme bakıldığında veya zaman içinde değerlendirildiğinde avantajınıza çalışacağını göreceksiniz.

Kahve falında evde buğday tanesi görmek büyük atılımlar yapacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında tane buğday görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına inanılır.

Kahve falında buğday tanesi yemek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri taneli buğday görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında buğday taneleri görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday tanesi toplamak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, çok iyi işler ortaya konacağına işaret eder.

Kahve falında büyük buğday tanesi görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına delalettir.

Kahve falında sarı buğday taneleri görmek umutlarının biteceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir