AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört tane bebek görmek

Kahve falında dört tane bebek görmek

Kahve falında dört tane bebek görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında dört tane bebek gördüyseniz:

  • İnsanlarla önemli konuları tartuşmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında üç tane erkek bebek görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına alamet eder.

Kahve falında iki tane kundakta bebek görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beş tane bebek görmek iyi zamanlar geçireceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına yorulur.

Kahve falında iki tane ikiz bebek görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, hanenizde bolluk olacağına alamet eder.

Kahve falında birkaç tane bebek görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane bebek görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane bebek emzirmek hasta ve üzgün olacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine alamet eder.

Kahve falında iki tane erkek bebek görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir