AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurandan bahsetmek

Kahve falında kurandan bahsetmek

Kahve falında kurandan bahsetmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, gelirinin garanti olacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurandan bahsetmek gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte aslında yanlış bir strateji izlediğinizi veya yanlış düzenlemeler yaptığınızı görebileceğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kurandan bahsetmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında cennetten bahsetmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında paradan bahsetmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında cinden bahsetmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında üç harflilerden bahsetmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında evliyadan bahsetmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında ölümden bahsetmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet eder.

Kahve falında yılandan bahsetmek geçim derdi yaşamayacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir