AnaSayfa / Genel / Kahve falında altından bahsetmek

Kahve falında altından bahsetmek

Kahve falında altından bahsetmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine inanılır.

Kahve falında altından bahsetmek gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden gelen iyilik ya da desteklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında altından bahsetmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında fareden bahsetmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namazdan bahsetmek kazancının azalacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında ölümden bahsetmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cinden bahsetmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evlilikten bahsetmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına delalettir.

Kahve falında birinden bahsetmek her konuda şansın yaver gideceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında yılandan bahsetmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir