AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan ayağı görmek

Kahve falında insan ayağı görmek

Kahve falında insan ayağı görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan ayağı gördüyseniz:

  • Ortaklıklar, ortak girişimler, ortak kaynaklar veya iş birliklerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında ayağı ters insan görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ters ayaklı insan görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dört ayaklı insan görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında ayağı olmayan insan görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakları ters insan görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işarettir.

Kahve falında üç ayaklı insan görmek eline büyük paralar geçeceğine, kısmetinizin açılacağına alamet eder.

Kahve falında tek ayaklı insan görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında insan ayağı görmek zor bir döneme girileceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir