AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantada altın bilezik görmek

Kahve falında çantada altın bilezik görmek

Kahve falında çantada altın bilezik görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çantada altın bilezik gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz durumunda duygularınızı kontrol edemeyebilirsiniz.

Kahve falında çantada altın bilezik görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çantada bilezik görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının kolunda altın bilezik görmek sahip olduğu nimetin artacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına inanılır.

Kahve falında burma altın bilezik görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında altın bilezik bulmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında geniş altın bilezik görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında ince altın bilezik görmek bir beladan kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında kararmış altın bilezik görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir