AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu fıstık yediğini görmek

Kahve falında tuzlu fıstık yediğini görmek

Kahve falında tuzlu fıstık yediğini görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu fıstık yediğini gördüyseniz:

  • Toplum yaşamınızda bir hareketlenme olabilir.

Kahve falında tuzlu fıstık yediğini görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu fıstık yemek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında tuzlu fıstık görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çam fıstığı yediğini görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yer fıstığı yediğini görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fıstıklı baklava yediğini görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fıstık yedirmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işaret eder.

Kahve falında fındık fıstık yediğini görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir