AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu su balığı görmek

Kahve falında tuzlu su balığı görmek

Kahve falında tuzlu su balığı görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, refah düzeyinin düşeceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzlu su balığı gördüyseniz:

  • Bazı konularda zorlayıcı olmanız durumunda aynı şekilde geri dönüşler söz konusu olabilir.

Kahve falında tuzlu su balığı görmek büyük tartışmalara gireceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu balık yemek muradına eremeyeceğine, güllük gülistanlık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzda balık görmek neşeli bir hayat süreceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu balık görmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu su yutmak hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu suya girmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu suyla abdest almak endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu su içmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, dedikoduya inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir