AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu suda yıkanmak

Kahve falında tuzlu suda yıkanmak

Kahve falında tuzlu suda yıkanmak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu suda yıkanmak gördüyseniz:

  • Ya da ticari bir girişiminizi veya yaratıcılıkla ilgili bir işinizi başka bir önemli başlık nedeniyle ikinci plana atmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında tuzlu suda yıkanmak her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında tuzlu suda yüzmek kazancının çok düşeceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu suda yüzdüğünü görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında tuzlu suda yürümek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuz almaya gitmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında suya tuz dökmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında kristal tuz görmek içine fesat düşeceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş tuzluk görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir