AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu suda yüzmek

Kahve falında tuzlu suda yüzmek

Kahve falında tuzlu suda yüzmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, güzel bir döneme girileceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzlu suda yüzmek gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza çalışmanızda ya da ruhen veya fiziksel olarak stres oluşturan konularda rahatlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında tuzlu suda yüzmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu suda yüzdüğünü görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına yorulur.

Kahve falında tuzlu suda yürümek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu suda yıkanmak üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuz gölünde yüzmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu denizde yüzmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında suda bebek yüzdürmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı suda yüzmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir