AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş tuzluk görmek

Kahve falında boş tuzluk görmek

Kahve falında boş tuzluk görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulur.

Kahve falında boş tuzluk gördüyseniz:

  • Bir konuda katılımcı olmaya ya da olmamaya karar verirken sizin için iyi bir şey olup olmadığına bakmalısınız.

Kahve falında boş tuzluk görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında koyuna tuz vermek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuz katmak iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında tuz sattığını görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına delalettir.

Kahve falında tuzlu hamur görmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuz istemek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuz bulmak üzüntülerini ve acılarını unutacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına işarettir.

Kahve falında başkasına tuz vermek çok büyük kötülemeler yapılacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir