AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu suda yürümek

Kahve falında tuzlu suda yürümek

Kahve falında tuzlu suda yürümek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında tuzlu suda yürümek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın sonuçlandırılması gerekiyor.

Kahve falında tuzlu suda yürümek gamsız bir hayat süreceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında tuzlu suda yüzdüğünü görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında tuzlu suda yıkanmak hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu suda yüzmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuz üstünde yürümek fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu suda yürümek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, neşenin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda batmadan yürümek iş hayatında kendi işini kuracağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan suda yürümek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir