AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu leblebi görmek

Kahve falında tuzlu leblebi görmek

Kahve falında tuzlu leblebi görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu leblebi gördüyseniz:

  • Ev hayatınızda ise ummadığınız değişiklikler olabilir.

Kahve falında tuzlu leblebi yemek olmayacak hayallere kapılacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzlu leblebi görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru üzüm leblebi yemek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına yorulur.

Kahve falında leblebi kavurmak kazancını çoğaltacağına, zengin olunacağına rivayet eder.

Kahve falında leblebi şekeri görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fındık leblebi görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz leblebi yemek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yakında işlerinin aksayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı leblebi yediğini görmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir