AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz leblebi yemek

Kahve falında beyaz leblebi yemek

Kahve falında beyaz leblebi yemek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz leblebi yemek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında beyaz leblebi yemek gelirinin de artmayacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz leblebi görmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz leblebi yediğini görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı leblebi yemek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leblebi yemek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine işarettir.

Kahve falında tuzlu leblebi yemek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kuru üzüm leblebi yemek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet eder.

Kahve falında fındık leblebi görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir