AnaSayfa / Genel / Kahve falında leblebi kavurmak

Kahve falında leblebi kavurmak

Kahve falında leblebi kavurmak sıkıntılarının günden güne artacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında leblebi kavurmak gördüyseniz:

  • Ya da diğer bir olasılık, başkalarına yardım etmeniz veya iş ya da sağlık başlıklarında yeni düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Kahve falında leblebi kavurmak aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında leblebi satın almak herkesin takdirini toplayacağına, başarı ve zenginlik getireceğine yorulur.

Kahve falında sarı leblebi yemek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine yorulur.

Kahve falında nohut leblebi görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden leblebi almak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında birine leblebi vermek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, saygınlık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında leblebi görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leblebi şekeri görmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir