AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz gölü görmek

Kahve falında tuz gölü görmek

Kahve falında tuz gölü görmek işinde çok ilerleyeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz gölü gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almak, yeni yöntemler denemek gerekiyor.

Kahve falında tuz gölünde yüzmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu göl görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tuz gölü görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuz biber görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzlu ekmek görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında paket tuz görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, mali sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tuzlu kraker yemek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu peynir yemek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir