AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri tuz görmek

Kahve falında iri tuz görmek

Kahve falında iri tuz görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, kendisi için mal mülk alacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize işaret eder.

Kahve falında iri tuz gördüyseniz:

  • Ani hareket, karar veya tepkilerinizin duygusal sonuçları olabilir.

Kahve falında iri tuz görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri tuz yemek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında iri yarı adam görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri sarımsak görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında iri patlıcan görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında iri taş görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalettir.

Kahve falında siyah iri böcek görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında iri koyun görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir