AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu fındık görmek

Kahve falında tuzlu fındık görmek

Kahve falında tuzlu fındık görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, rahat nefes alınacağına alamet eder.

Kahve falında tuzlu fındık gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında tuzlu fındık yemek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu fındık görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, içine kapanacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye fındık vermek herhangi bir zarara uğranmayacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken fındık yemek her türlü konforsa sahip olunacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık leblebi görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, malının ve parasının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil fındık topladığını görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına tabir olunur.

Kahve falında poşette fındık görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fındıklı çikolata yemek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir