AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşette fındık görmek

Kahve falında poşette fındık görmek

Kahve falında poşette fındık görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, ön plana çıkacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında poşette fındık gördüyseniz:

  • Üst üste gelen davet ya da kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında poşette fındık görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağa poşet giymek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına inanılır.

Kahve falında mavi poşet görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine yorulur.

Kahve falında siyah çöp poşeti görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir poşet yumurta görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine yorulur.

Kahve falında poşet yemek arkasından iyi konuşulacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında poşetin içinde balık görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında poşet dolusu kağıt para görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir