AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken fındık yemek

Kahve falında oruçlu iken fındık yemek

Kahve falında oruçlu iken fındık yemek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında oruçlu iken fındık yemek gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli şeylerin nereye gittiğini sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında oruçlu iken fındık yemek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken bilmeden birşey yemek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken şeftali yemek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken zeytin yemek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken bir şey yemek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruç iken üzüm yemek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken yemek yediğini görmek iyilik görüleceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir