AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzsuz yemek yapmak

Kahve falında tuzsuz yemek yapmak

Kahve falında tuzsuz yemek yapmak yapılan hataların telafi edileceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında tuzsuz yemek yapmak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya yaşadığınız bir kişiyle problem yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tuzsuz yemek yapmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu yemek yapmak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu kurabiye yapmak bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine işaret eder.

Kahve falında tuzlu pasta yapmak vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında tuzlu kahve yapmak pek az kazanç getireceğine, korkularını yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuz ekmek yemek mutlu olacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yemeğe çok tuz atmak hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine inanılır.

Kahve falında tuzlu erik yemek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir