AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz bulamamak

Kahve falında tuz bulamamak

Kahve falında tuz bulamamak zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında tuz bulamamak gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteniyor.

Kahve falında tuz bulamamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına işaret eder.

Kahve falında ayağına çamur bulaştığını görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıyı bulamamak günah işleyeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve bulamamak işlerinde çok başarılı olacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gideceğin yeri bulamamak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı eşini bulamamak hep onlara layık olmaya çalışacağına, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonla arayıp bulamamak çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına delalettir.

Kahve falında havlu bulamamak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir