AnaSayfa / Genel / Kahve falında havlu bulamamak

Kahve falında havlu bulamamak

Kahve falında havlu bulamamak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, başarıya giden yollarını açacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına tabir olunur.

Kahve falında havlu bulamamak gördüyseniz:

  • Çok güvendiğiniz birisine sırlarınızı açabilirseniz, onun yardımını görebilirsiniz.

Kahve falında havlu bulamamak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında başında havlu görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Kahve falında havlu vermek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı havlu görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, dertleri biteceğine tabir olunur.

Kahve falında havlu verdiğini görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında havlu kenarı görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine işarettir.

Kahve falında yeşil banyo havlusu görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasına havlu vermek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir