AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla arayıp bulamamak

Kahve falında telefonla arayıp bulamamak

Kahve falında telefonla arayıp bulamamak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonla arayıp bulamamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle sevdiğiniz şeylere zaman ayırın.

Kahve falında telefonla arayıp bulamamak her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arayıp bulamamak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin birini arayıp bulamamak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi arayıp bulamamak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şeyi arayıp bulamamak yeni işler yapılacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev arayıp bulamamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu arayıp bulamamak işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi arayıp bulamamak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir