AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi tüyü görmek

Kahve falında keçi tüyü görmek

Kahve falında keçi tüyü görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında keçi tüyü gördüyseniz:

  • Endişelenmemenizde fayda var.

Kahve falında keçi tüyü görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, güç ve kudret kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında tüysüz keçi görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında keçiler görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında keçiye binmek hayatın pahalılaşmasına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaban keçisi yakalamak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında keçi beslediğini görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalettir.

Kahve falında kara keçi görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi memesi görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir