AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi tüyü görmek

Kahve falında kedi tüyü görmek

Kahve falında kedi tüyü görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, günah işleyeceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında kedi tüyü gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz güçlüdür.

Kahve falında tüyleri dökülmüş kedi görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, daima afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi tüyü yutmak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kedinin tüylerini yolmak kafa karışıklığından sıyrılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tüyleri yolunmuş kedi görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tüylü kedi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin tüyünü kesmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi tüyü görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir