AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüyleri dökülmüş kedi görmek

Kahve falında tüyleri dökülmüş kedi görmek

Kahve falında tüyleri dökülmüş kedi görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, işlerin de hafifleyeceğine, istenen her şeye sahip olunacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tüyleri dökülmüş kedi gördüyseniz:

  • Bir ilişkiden çok şey beklemek gibi bir huyunuz var.

Kahve falında kedinin tüylerini yolmak toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tüylü kedi görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok tüylü kedi görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin tüyünü kesmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Kahve falında tüyleri yolunmuş kedi görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, ticaret ehli kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında tüyleri dökülmüş kedi görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, azap çektiğine işaret eder.

Kahve falında kedi tüyü görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir