AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tüylü kedi görmek

Kahve falında beyaz tüylü kedi görmek

Kahve falında beyaz tüylü kedi görmek dertlerinden arınacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, borçlarının biteceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, hayırlı yollara gireceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tüylü kedi gördüyseniz:

  • Cevapları yaratıcı çözümler üreten tartışmalara girebilirsiniz.

Kahve falında beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz tüylü kedi görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kedi tüyü görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi tüyü yutmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin tüyünü kesmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında tüysüz kedi yavrusu görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı tüylü kedi görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında tüyleri dökülmüş kedi görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir