AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüyleri traş etmek

Kahve falında tüyleri traş etmek

Kahve falında tüyleri traş etmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüyleri traş etmek gördüyseniz:

  • Aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında tüylerinin döküldüğünü görmek kendisini keşfedeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında tüylerini yolmak kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tüy görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine işarettir.

Kahve falında köpek tüyü yemek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında tüylerini temizlemek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, sıkıntıların büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tüyleri temizlemek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde tüylenme görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında tüylü yüz görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir