AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüylerinin döküldüğünü görmek

Kahve falında tüylerinin döküldüğünü görmek

Kahve falında tüylerinin döküldüğünü görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, duygularının karşılıklı olacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, özel muamele göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tüylerinin döküldüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı karışık bir duruma sokma meylindesiniz.

Kahve falında tüy görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hasret çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında çenede tüy görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kendini tüylü görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında tüylü yüz görmek onlara çok bağlı olacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağında tüy görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında hayvan tüyü görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde tüy çıkmak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında tüylü fare görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir