AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüyleri temizlemek

Kahve falında tüyleri temizlemek

Kahve falında tüyleri temizlemek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kalbini kıracağına tabir olunur.

Kahve falında tüyleri temizlemek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında bacak tüylerini temizlemek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücut tüylerini temizlemek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine yorulur.

Kahve falında tüyleri temizlemek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında tavuk tüyü temizlemek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüy temizlemek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında tüylerini temizlemek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına işarettir.

Kahve falında tüylü halı görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, kazancın devamlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında dilinde tüy bittiğini görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir