AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok tüylü kedi görmek

Kahve falında çok tüylü kedi görmek

Kahve falında çok tüylü kedi görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çok tüylü kedi gördüyseniz:

  • Sanatsal, duygusal veya işle ilgili planlarınız istediğiniz şekilde ilerleyebilir.

Kahve falında kedinin tüylerini kesmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kedi tüyü görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında tüysüz kedi yavrusu görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı tüylü kedi görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz tüylü kedi görmek geçim kaygısı duymayacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tüyleri yolunmuş kedi görmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüyleri dökülmüş kedi görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir